Team van de week

Tijdens het zaalseizoen hebben we het 'Team van de week' bij elke zaalwedstrijd van selectie 1. Hierbij het schema, zodat iedereen vast kan zien bij welke wedstrijd zijn/haar team is ingedeeld.

Nieuwe zaalschoenen nodig?

De nieuwe aanbiedingen voor zaalschoenen zijn binnen. Heb je nog nieuwe schoenen nodig, dan krijg je bij Only Korfbal nu €5,- extra korting!

Van de kledingcommissie

Het officiële tenue van KV Rigtersbleek bestaat uit een rood/wit gestreept shirt, zwarte broek of rok en zwarte kousen met rood/witte rand. Op dit moment, m.n. bij de jeugd, spelen veel leden in rood/witte kousen.

Spelregelbewijs

Vanaf komend seizoen is het spelregelbewijs verplicht voor senioren. Alle senioren en junioren krijgen deze week een mail met hun inlogcodes. Lees de informatie in de parade of in je mail. Heb je geen inlogcode ontvangen, ben je je inlogcode kwijt of heb je een vraag, mail naar: spelregelbewijs [at] kvrigtersbleek.nl voor hulp.