Grote Clubactie

Zoals vorige week vermeld, begint binnenkort de Grote Clubactie weer. Ik zal er deze week voor zorgen dat de lotenboekjes bij de verschillende (jeugd)teams worden uitgedeeld.

Vanaf zaterdag 15 september mogen de leden beginnen met verkopen. Uiterlijk maandag 15 oktober moeten de boekjes weer ingeleverd worden. Dat kan in de kantine, er staat een Grote Clubactie-doos waarin de boekjes gedeponeerd kunnen worden, maar je kunt het boekje ook eventueel aan de trainer of coach geven.

Uiteraard hebben we dit jaar weer een prijs voor de best verkopende Rigtersbleek-leden: Diegene die de meeste loten verkoopt verdient een cadeaubon van Intertoys of een bioscoopbon van € 10, de nummer 2 qua verkopen krijgt een bon van € 7,50.

Daarnaast hebben we een nieuwe prijs: het team dat gezamenlijk de meeste loten verkoopt, verdient voor het gehele jeugd team een patatje met een snack en een consumptie. Mocht het een seniorenteam zijn dat krijgt het hele team een aantal teamsnacks en een consumptie.

Zorg er voor dat bij het invullen van de boekjes de naam, het adres en de bankgegevens goed worden ingevuld, dat voorkomt een hoop uitzoekwerk. Voor alle duidelijkheid: de Grote Clubactie werkt alleen met een automatische bankafschrijving, contant geld is niet aan de orde.

Dus doe je best, want er valt voor jullie iets te winnen en ook voor de vereniging. Van elk verkocht lot van € 3 gaat 80% naar de vereniging. En met een hoofdprijs van € 100.000 valt ook nog wat leuks te winnen.

Op de website van de Grote Clubactie (www.groteclubactie.nl) vindt je alle informatie. Iedereen veel succes. Voor vragen of opmerkingen mag je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.

Robin Nooteboom