Van de kledingcommissie

Het officiële tenue van KV Rigtersbleek bestaat uit een rood/wit gestreept shirt, zwarte broek of rok en zwarte kousen met rood/witte rand. Op dit moment, m.n. bij de jeugd, spelen veel leden in rood/witte kousen.
Graag willen wij, het liefst m.i.v. het nieuwe veldseizoen 18/19, terug naar het officiële tenue voor alle spelende leden. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat een groot aantal leden over zouden moeten naar nieuwe kousen, maar dat is geen verplichting.

Via de vereniging kunnen er zwarte kousen (lang met rand en/of kort zonder rand) met korting besteld worden (zelfde type als de rood/witte kousen). Uiteraard ben je niet verplicht de kousen af te nemen via de vereniging, je mag ook zelf kousen halen.
De rood/witte kousen kunnen niet meer via de vereniging worden besteld.

Kosten zwarte Stanno kousen incl. 25% korting en BTW:
Lange kous : € 7,50 (leverbaar in de maten 30-35, 36-40, 41-44 of 45-48)
Korte kous  : € 5,99 (leverbaar in de maten 36-40, 41-44 of 45-48)

Wil je de kousen bestellen? Dit kan via: kleding [at] kvrigtersbleek.nl
Geef duidelijk door of je lange en/of korte kousen wil en in welke maat.

Wij zorgen dat je de bestelde kousen kunt afhalen in de kantine tijdens de dinsdag of donderdag training.
LET OP: Betaling alleen via de PIN !
Pinnen kan d.m.v. de mobiele pinautomaat in de kantine.

Sportieve groet namens de Kledingcommissie!