Rigtersbleek/Cottus 4 - Zwart Wit 4

Na weken van intensieve voorbereiding, waaronder een trainingskamp van 4 weken in Benidorm, stond nu toch echt onze eerste officiële veldwedstrijd op het programma. En niet de minste. Het altijd lastige Zwart-Wit 4 uit Delden is afgereisd naar Enschede met maar 1 doel, 2 punten meenemen naar Delden.

Het zou super lastig worden, want onze coach Rita had nog vakantie en kon er dus niet bij zijn. Gelukkig konden en mochten we gebruik maken van de interim coach Marja, die ook alle poppetjes op de juiste plek weet te zetten. Met een luxe probleem aan zeer goed afgetrainde spelers zijn we begonnen met de volgende vakken:

• Verdediging : Hanneke, Sandra, Robert en Andre.
• Aanval : Linda, Ineke, René en Ronnie.
• Reserves : Anneke, Leo en Robin.
• Marja onze interim coach is helaas geblesseerd.

Bij dit soort wedstrijden heb je natuurlijk ook een zeer bekwame scheids nodig. En zelfs dat is goed geregeld. Laurens Bouwhuis had de wedstrijd prima onder controle. Aangemoedigd door de grote supporters vereniging “Rigtersbleek 4 naar de ZiggoDome finale” begonnen we aan de wedstrijd. Vlak voor het eerste fluitsignaal, kwam onze Rita ook nog aan gestrubbeld. Nu was het vierde totally compleet. Let the game begin…….

We hebben gewonnen, 15-7. Top prestatie. Volgende week zondag om 15:30 staat Vakgericht 1 op het programma bij de UT. Komt allen………

Ronnie