Bowlingavond voor de jeugd

Het eind van het veldseizoen komt er alweer aan en dat willen wij met een super leuke activiteit afsluiten, geen disco of een speurtocht door het bos maar een uurtje bowlen met je hele team!

Wij hebben hiervoor een aantal banen afgehuurd dus we hopen op een grote opkomst. In overleg met jullie trainers hebben wij ervoor gekozen om te gaan bowlen in plaats van een trainingsavond.
Dit zal zijn op dinsdagavond 19 juni!

Omdat we met een grote groep zijn moeten we de teams splitsen gedurende de avond. We beginnen met de jongsten en eindigen met de oudsten. Kijk goed in het schema hieronder hoelaat jou team aan de beurt is.

18:00 - 19:00 D1, D2 en F
19:00 - 20:00 C1 en C2
20:00 - 21:00 A1 en A2

De activiteit zal plaats vinden bij Bowling Enschede, achter de bioscoop Kinepolis. Wij kunnen helaas niet voor vervoer zorgen, dus iedereen zal er op eigen gelegenheid moeten komen. Kijk je ouders dus lief aan of fiets gezellig samen met je hele team die kant op!

Na het uurtje bowlen staat er voor iedereen nog een patatje mayo met een snack klaar. Tijdens het bowling staat er ranja voor jullie klaar, andere drankjes moet je zelf daar halen.

Geef je zo snel mogelijk op bij je trainer want we moeten het definitieve aantal voor 6 juni doorgeven!

Wij hopen iedereen de 19e te zien bij de bowlingbaan!

Groetjes de RAAK

Datum: 
dinsdag, juni 19, 2018 -
18:00 to 21:00
Locatie: 
Bowling Enschede