Trekkingsuitslag Grote Clubactie

De uitslag van de Grote Club Actie 2018 is bekend. Via de link https://lotchecker.clubactie.nl kunt u controleren of u in de prijzen bent gevallen. Volgens onze gegevens zijn er 7 loten, verkocht via K.V. Rigtersbleek, in de prijzen gevallen, een mooi resultaat. Uiteraard gaat ook dit jaar onze grote dank uit naar Ria Wenink (de moeder van Saskia), die weer bereid is gevonden om alle verkochte loten in het systeem in te voeren. Daarvoor hebben wij haar uiteraard bedankt met een attentie. Minstens zo belangrijk zijn natuurlijk de prijswinnaars individueel en het team dat gezamenlijk de meeste loten heeft verkocht. Hieronder de uitslag:

1e plaats meest verkochte loten            Senn Baltink            36 loten
Bon naar keuze van € 10,00.

2e plaats meest verkochte loten            Laura te Kolsté        35 loten
Bon naar keuze van € 7,50.

Ik zal met Senn en Laura overleggen naar welke bon hun voorkeur uitgaat.

Bij het totaal aantal verkochte loten per team was er een duidelijke winnaar, namelijk de D2 met in totaal 133 verkochte GCA-loten. Zij hebben met het gehele team een etentje verdiend in de vorm van een patatje met snack en een consumptie. We zullen dit voor jullie regelen, jullie horen hier nog van.

Alle winnaars uiteraard gefeliciteerd. Nog even wat cijfers: in totaal zijn er 505 GCA-loten verkocht en opvallend detail is dat de drie laagste jeugdteams (D1, D2 en E1) goed waren voor 70% van de verkochte loten. Geweldig en daarnaast bedanken wij natuurlijk iedereen die er voor heeft gezorgd dat ook dit jaar weer een succes is geworden.

Robin Nooteboom